Eddy Smets


EDDY SMETS   

VRIENDENCLUB EDDY SMETS JUNI 2014
Beste vrienden ,

Het verlof staat weeral voor de deur ,enfin voor de nog werkende mensen en de schoolgaande jeugd toch … mijn generatie heeft zoveel verlof als ze zelf willen , al is voor sommigen een centje bijverdienen in deze dure tijden mooi meegenomen !

Ik wou ook de vrienden nog eens bedanken die zo gestemd hebben op FAMILIERADIO om JIJ BENT MIJN SOULMATE in de hitparade te houden ! PRACHTIG GEDAAN !En nu komt:”EEN EINDELOZE ZOMER !“

Ook de BRUGSE VBRO en RADIO MINERVA deden goed mee , spijtig dat RADIO 2 niks wil draaien …. Tja wat kan ik er aan doen ? Ik heb heel mooie liedjes opgenomen ,maar als ze het niet goed genoeg vinden houd het op hé !
Ik weet zeker dat het niets met de kwaliteit te maken heeft , zij zeggen het GENRE , maar het is altijd iets ,ik weet NU dat het zielig is om naar radio 2 te luisteren en daarom doe ik dat ook niet meer , ze zijn niet waard dat ze van de vlaamse belastingbetaler betaald worden (en nu zou ik willen vloeken ,dat doe ik wel maar ik schrijf het niet !)
Hetzelfde liedje bij MENT , ik ga in clips verder geen centen meer steken , ik ga er liever van op reis , het heeft toch geen zin !
Waar ik nog wel plezier in vindt is in mensen te zien die zich amuseren en daar zet ik me volledig voor in , omdat ik het graag doe , heel graag zelfs !!! Als de mensen lachen ,zingen , dansen , hun zorgen vergeten bij onze muziek dan denk ik : JA DAAR DOE IK HET VOOR !

Ik dacht verleden jaar ik doe nog es iets om van mij te laten horen dat ik nog besta en dat is gelukt , dat zie ik aan de reacties en aan de mails van mensen waar ik soms of lang geleden niks meer van hoorde , dus we schakelen weer in hogere versnelling , niet met meer optredens wat die moeten er niet meer , meer zijn , maar wel in hogere sfeer en plezier bij de optredens !

Al bij al kijk ik uit naar 50 jaar zanger , volgend jaar 2015, we geven dan 2 shows in de KAASBOERIN op 24 & 25 , bij heel veel reactie misschien ook op 26 NOVEMBER, en met dat programma trekken we dan daarna misschien verder waar we gevraagd worden , maar dit is toch weer iets om naar uit te kijken , noteer al vast deze dagen !

Graag tot ziens !!

Eddy

Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top