Eddy Smets


EDDY SMETS   

Broechem 4 okt 15

Vooreerst wou ik iedereen van harte bedanken voor de smsjes ,mailtjes ,kaarten en telefoontjes die ik mocht ontvangen voor mijn verjaardag !

Beste vrienden ,


Onze trouwe fan en goeie vriend MON OP DE BEECK is overleden en in familiekring verast … Mon vocht al een tijdje tegen logkanker maar bleef er toch de moed inhouden … hij kwam telkens met veel plezier naar de optredens en genoot met volle teugen !

In de onze beginperiode was hij nog voor JOS CLOETENS mijn begelijder en reed hij mee naar de optredens , ik heb ook in de huwelijksmis gezongen van MON & CHRIS …

De laatste 20 jaar was hij weer regelmatig op de optredens te vinden en stuurde menig verzoek naar de radio …Mon was 67 …een man met een gouden hart ... We zullen hem missen !

Ook IRENE DE JONGHE (65) echtgenote van MARCEL KEGELEERS heeft verleden week donderdagavond een hartstilstand gehad en heeft na een week op intensieve bewaking in het HH Ziekenhuis van Lier , de strijd verloren , ze waren deze week 45 jaar getrouwd , ze hadden mekaar leren kennen op een optreden van ons in KESSEL… Ook een vrouw die altijd voor iedereen klaar stond om te helpen …

Verder kregen we het bericht dat de vader van TONY EVENS ,onze goeie vriend die soms voor zijn plezier komt trommelen op de optredens , GERARD (82) deze week zachtjes is ingeslapen , ook hij verloor de strijd tegen kanker …

Ook in Meensel Kiezegem zijn we deze week een fan verloren aan de vreselijke ziekte van de tijd …

Ik vind hierin de motivatie om het kankerfonds nog meer te steunen en wil graag hiermee iedereen oproepen om, hoe klein de bijdrage ook maar is , elke cent kan helpen om deze vreselijke ziekte terug te dringen en te overwinnen ! Ondanks alle trieste berichten wou ik zeggen dat deze vier vrienden , samen met vele anderen die hen voorgingen , diep in onze harten bewaard blijven met de warmte die een goeie vriend verdient !

Sterkte aan alle vrienden en familieleden .

Eddy Smets


Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top