Eddy Smets


EDDY SMETS   

VRIENDENCLUB EDDY SMETS JANUARI 2014


Dag goeie vrienden !
Vooreerst onze beste wensen van geluk en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar , het 49ste in mijn zangers-loopbaan ,dat wil dan weer zeggen dat we volgend jaar weer een groot feest te vieren hebben op, 11 NOVEMBER 2015 vieren we mijn 50ste verjaardag als zanger , een datum waarvoor ik nu al vraag om hem in uw kalender te zetten !

Ik wou ook de vele vrienden bedanken die op 11 nov jl op ons vriendenbal waren , bij de voorstelling van de cd “DEEL MIJN DROOM “! Intussen is er een clip gemaakt waarmee ik hoop om ook eens op de muziek-zenders te geraken , het is niet makkelijk om er tussen te geraken maar we doen ons best !
De verkoop loopt goed en dat in een tijd dat er minder cd’s gekocht worden , het zou ook prachtig zijn als jullie eens eentje cadeau zouden doen aan familie of vrienden ?
Ik zoek intussen ook een drietal vrienden in elke provincie die mee willen helpen aan promotie voor al onze bezigheden ttz vrienden die tijd hebben om bv in zaken waar muziek gemaakt wordt eens over ons te gaan praten , bij vrije radio’s in hun buurt zorgen dat we niet vergeten worden , zo iemand heb ik al aan HENDRIK HASPENSLAGH die in WEST-VLAANDEREN  heel mooie dingen voor ons doet , waarvoor ik hem met deze tevens heel hartelijk wil bedanken !
Ik hoop op reactie van andere mensen in andere provincies om eens een bijeenkomst te hebben en zodoende optredens te kunnen uitbouwen in hun buurt  , zo hebben we voor vrienden die nu soms heel ver moeten rijden een mogelijkheid om dichter bij huis te kunnen komen kijken !

Deze tijd verdwijnen er ook meer en meer dancings en kans om op te treden , temeer omdat het leven duurder wordt …maar dan kan ik weer verwijzen naar BROECHEM waar we “DANSEN VOOR SENIOREN” opgestart hebben samen met  de zaaluitbater en dat in enkele maanden tijd een succes is geworden , ook als ontmoetingsfeest voor velen die anders mekaar uit het oog verloren hebben ! Dat is prachtig om te zien !

Je voelt wel beste vrienden dat we nog lang niet uitgeblust zijn , we hopen jullie heel veel dans en showplezier te laten beleven en danken U alvast voor de vele nieuwjaarswensen die we mochten ontvangen , we hebben ze niet allemaal kunnen beantwoorden maar weet wel dat ze ons heel goeie moed gaven om in het nieuwe jaar weer laten te zien en horen dat we er nog altijd ZIN IN HEBBEN!

Hartelijke groeten en graag tot ziens !!!

  eddy


Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top