Eddy Smets


EDDY SMETS   

VRIENDENCLUB EDDY SMETS MAART 2015

Dag goeie vrienden ,

Het jaar is nog maar begonnen en de maand Februari is al halfweg …wat vliegt de tijd toch he!
We hebben weer een prachtig verlof achter de rug in Januari en deze gewoonten gaan we niet meer afleren als we gezond mogen blijven !

Dit jaar gaan we niet mee naar LLORETT DE MAR , na drie opeenvolgende jaren hebben de inrichters voor andere artiesten gekozen ,wat ook normaal is , wij waren al blij dat we er 3 jaar mochten bij zijn !
Misschien komt er nog wel iets anders uit de bus , we laten het jullie tijdig weten !

Ik heb in een vorige brief 14 nov 2015 aangekondigd om dat we dan gevierd worden door de gemeente RANST in Broechem in DEN BOOMGAARD voor onze 50 & 40 jarige loopbaan , dit is verschoven naar ZONDAG 15 NOVEMBER 2015 dit vanaf 15u !
Vrienden die daar willen bij zijn kunnen plaatsen reserveren , de inkom is 5€ en dit kan op mijn email adres en telefoon , we hopen jullie daar allemaal te ontmoeten , let wel : WACHT NIET TE LANG OM TE RESERVEREN !!!
En ga je dan stoppen ? Hoor ik links en rechts vragen ? Nee ik ga nog niet stoppen ,ik ga door zo lang ik me goed voel en mijn stem het toelaat , dus zoals het nu gaat zal ik nog een hele tijd doorgaan  , alleen willen wij niet meer zo veel optreden en vinden we dat het niet alle dagen meer moet , maar we gaan in ieder geval nog heel graag zingen , maar niet te veel !!!
Reserveer ook alvast de datums dinsdag en woensdag 24 & 25 NOVEMBER in de KAASBOERIN , daarvoor moet ge daar reserveren , let wel VOL IS VOL , dus wacht niet tot het laatste moment !Het wordt eerst lekker eten , dan 1 ½ u show samen met CHRIS & CHRIS en daarna dansen ,OOK MET DE AMIGO’S !

Dat was het dan weer , graag tot ziens !
Eddy Smets


Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top