Eddy Smets


EDDY SMETS   

VRIENDENCLUB EDDY SMETS SEPTEMBER 2014

Beste vrienden ,
Ik hoop dat de vakantie deugd gedaan heeft en dat jullie weer in grote vorm zijn om te komen luisteren en dansen !
Ik ondervind toch ieder jaar dat er in de vakantiemaanden minder volk naar de optredens komt en vanaf september loopt dat weer beter !
Daarom hebben we ook deze voorbije 2 maanden minder dansprogramma’s gehad , verschillende inrichters wachten liever tot na de zomer zo ook in de Gildezaal in Broechem en daar verwachten we jullie al zeker op 11 september !!

Op de optreden-lijst  heb ik , op vraag van jullie ,de privaatfeesten data en plaatsen vermeld , soms(niet altijd) lukt het wel om enkele mensen er bij toe te laten , het kan als het bij jullie in de buurt is wel eens aangenaam zijn !
Vraag het tijdig , dan neem ik contact op met de inrichter en dan hoor je het wel !
Er zijn ook een paar optredens met grote namen bij , zoals ANDREI LUGOVSKI 23/9 en goeie vriend SALIM SEGHERS 3/11!
Ook gaan we weer naar LLORETT DE MAR met VERHOEVEN REIZEN van 25/10 tot 1/11 ,met klinkende namen zoals GUNTHER NEEFS –NICOLE & HUGO , DE MELANDO’S e.a.
Het was al 2 jaar héél gezellig en daarom mogen we dit jaar wéér mee , met veel plezier en de groep van goeie vrienden groeit ieder jaar , dus het wordt weer de moeite waard om mee te maken !!!

Oudejaarsavond richten we vanaf dit jaar niet meer zelf in ….het is een beetje te zwaar geworden ,zowel voor ons als voor de helpers ,  maar optreden doen we nog wel , de inrichting komt van de gildezaal uitbater en hij zorgt voor een mooi versierde zaal , een aperitief , een koud buffet vanaf 20u en een nagerechtenbuffet na middernacht en normale dranken voor de all-in prijs van 55€ !
Wij zorgen voor de muziek vanaf 22u en na 03 u wordt er met disco verder gedanst , reserveren moet je op 03/4855625 en nossy1000@gmail.com
De deuren gaan open om 19u30 en er kunnen maximum 200 personen deelnemen , dus wacht niet te lang voor uw reservatie !
Dat was het dan weer , graag tot in december en alvast ,groetjes en


graag tot ziens !!

Eddy

Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top