Eddy Smets


EDDY SMETS   

Beste Vrienden ,

Ik zit te twijfelen … zou ik nog nieuwe liedjes uitbrengen ? Ik heb de steun van Familie-radio , radio Minerva , de Brugse radio-omroep en vrije en internetzenders ,maar de vraag is : “Zou ik nog een cd’tje maken ?”

Op de nationale radiozenders en TV moet ik niet rekenen dus : Ik heb een beetje hulp nodig ….. Als ik er nog een maak moet ik er 500 verkopen om uit de kosten te komen …

Nieuwe liedjes geven nieuwe titels en zijn dan ook onbekend ,mensen hebben weinig tijd om te luisteren en oude liedjes herop-nemen …dan zegt men die heb ik al !.... Mijn wederhelft zegt :”de verkoop is veel te weinig om nog maar uw productiekosten er van terug te krijgen” ,ze is er dus geen voorstander van en ze heeft gelijk , winst maken lukt al langer niet meer !

Maar ik doe het niet om geld aan te verdienen , als ik een beetje in de running wil blijven en een deel van deze investering terug krijg is het al goed …. Al kan ik niet blijven produceren met verlies ……zou ik mogen vragen om mee te helpen met de verkoop en desgevallend uw vrienden en kennissen hier over aan te spreken ?

Je moet hierop niet antwoorden als je niet wil , maar …..Het zou me een groot plezier doen als jullie er een getal zouden kunnen aan geven hoeveel er via jullie zouden kunnen verdeeld worden…

Het is een vraag en is zeker geen verplichting , ik bekijk het als een steekproef om een idee te kunnen vormen om in deze moeilijke dure tijden te kunnen laten horen dat ik nog besta !

Met vriendelijke dank op voorhand !

 

Eddy Smets


Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top