Eddy Smets


EDDY SMETS   

Beste Allemaal,

Sinds het begin van het jaar had ik geen volledige controle over mijn stembanden , na verschillende bezoeken bij dokter en keelspecialist werd ik naar PROF VAN DEN HEYNINCK gestuurd in het UZA EDEGEM , deze stelde een CISTE vast op mijn rechter stemband ….

Ik moest dan verschillende onderzoeken ondergaan en dat resulteerde in een operatie op 23 maart ( je bent bij de beste specialist ook maar nr …)het duurde dus heel lang en temeer : WAT WAS DIE CISTE

? ….KWAADAARDIG ? GOEDAARDIG ? ….Ik moest daarna 5 dagen zwijgen (ni simpel) en vandaag ben ik op controle geweest bij de proffesor en die gaf mij GOED NIEUWS !

DE CISTE is GEEN KANKER , ook niet iets waar ik me zorgen hoef over te maken (wat ik eigenlijk wel deed) en komt door een verkoudheid …. Ik mag (rustig) terug beginnen zingen op 14 april en van dan af opbouwen naar 100%!

Een pak van mijn hart moet ik zeggen , want ergens zit er toch zoiets van "als het maar goed afloopt ? "

Ik heb dus geluk en ben er heel blij mee en ik wou met deze ook iedereen bedanken voor de steun en vriendelijke woorden die ik mocht ondervinden , ik weeg nu wel enkele kilo's lichter dat kan ik U verzekeren door het pak dat van mij afvalt !

Graag tot ziens!

Eddy Smets


Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top